Home Forums Businessx Free Portfolio items not showing on Front Page Portfolio Section

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by  roden 9 months, 1 week ago.

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #4887

    roden
    Participant

    I already installed and activated Jetppack, and created 2 portfolio projects.
    All I see is Section Title and Description. But nothing else…
    Am I missing something?

    (my site isn´t published yet)

    The theme is great!
    It´s beautiful and very complete!

    Thanks for your work

    #4888

    roden
    Participant

    Some screen captures:







    #4893

    admin
    Keymaster

    Try to empty your browser cache, CTRL+F5

    Also, when you view the homepage right click > inspect > console and if something appears in read, copy paste it here.

    #4898

    roden
    Participant

    Oh, sorry, I get lost in the code…
    So I´ve just published the site so you can check it out by yourself: https://www.roden.com.ar/

    #4901

    admin
    Keymaster

    Try and disable Jetpack Photon and see if it works

    #4902

    admin
    Keymaster

    And you did not close a <strong> tag properly and it’s breaking the HTML

    Just one case <strong>How to get yours: <strong>

    • This reply was modified 9 months, 2 weeks ago by  admin.
    #4907

    roden
    Participant

    I already disabled Jetpack Photon and closed the strong tag.

    #4908

    admin
    Keymaster

    You did not close it, I’m looking right now at the URL you posted it’s still <strong>How to get yours: <strong>, it should be <strong>How to get yours: </strong>

    #4911

    roden
    Participant

    You´re right.
    I suppose that change wasn´t saved.

    It´s working now!
    Thanks again!

    #4912

    roden
    Participant

    In fact, I can see the portfolio items, but they are not working as links…

    #4916

    roden
    Participant

    Portfolio item links are working !
    But now I can´t scroll pages using the mouse wheel…

    #4917

    admin
    Keymaster

    Works fine on my end.

    #4923

    roden
    Participant

    I made a google search and discovered that some have the same problem.
    Something related to slides.

    I tried hiding slides section, portfolio section. I also tried tweaking some slides parameters that I was adjusting before.
    But still, can´t scroll using the mouse wheel… (and it works fine on other sites).

    #4927

    admin
    Keymaster

    The mouse wheel issue has nothing to do with the theme, It works fine when I am looking at your website.

    #4931

    roden
    Participant

    Thanks!
    Any idea what could be causing that ?
    Some plugin maybe?…

    #4939

    roden
    Participant

    Mouse scrolling is working now !
    Not sure what was the cause…

    Thanks again for your work on this theme!

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.